Delo s teboj me ubija

Delo s teboj me ubija - Katherine Crowley, Kathi Elster | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katherine Crowley, Kathi Elster
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Delo s teboj me ubija.pdf
ISBN
6262219500737

OPIS

Končno knjiga, s pomočjo katere boste prepoznali in rešili težavne odnose pri delu in v službi zacveteli!- Imate radi svoje delo, vendar vas šef, sodelavka, dobavitelj ali stranka spravljajo ob pamet?- Ali morda delate z nekom, ki vas nenehno poskuša sabotirati?- Ste žrtev karizmatičnega, a eksplozivnega šefa, ki svojo negotovost rešuje s kričanjem?- Je vaš podrejeni mučenik, ki se žrtvuje in ubija za podjetje in je nenehno nesrečen, ali pa upornik brez razloga?Knjiga nagovarja vse zaposlene ljudi - od vodilnih in menedžerjev do zaposlenih na vseh položajih - in jih s pomočjo primerov uči, kako se izviti iz težavnih situacij na delovnem mestu. Vsebuje neprecenljive informacije o problematičnih ljudeh, s katerimi se lahko znajdemo v delovnem odnosu.Delo s teboj me ubija ponuja razumljive in uporabne odgovore na vse težavne vrste odnosov - in tiste še težavnejše.- Preberite poglavje o težavnih in ekstremnih šefih.- Naučite se, kako postati uspešen poslovni starš, najsi vodite nadrejene ali podrejene.- Ugotovite, katero vlogo morebiti igrate v službi, katero pa vaši sodelavci.- Morda vas vloge ovirajo pri tem, da bi bili pri delu resnično srečni in da bi izkoristili ves svoj potencial.Ne čakajte, da se bo zanka razpletla sama od sebe. Prav odnosi na delovnem mestu so namreč najpogostejši vzrok za stres. Naučite se odvozlavanja iz težavnih odnosov v službi s pomočjo vrhunskega priročnika Delo s teboj me ubija.

Naučite se, kako postati uspešen poslovni starš, najsi vodite nadrejene ali podrejene. Ugotovite, katero vlogo morebiti igrate v službi, katero pa vaši sodelavci. Delo s teboj me ubija ponuja razumljive in uporabne odgovore na vse težavne vrste odnosov - in tiste še težavnejše.

Vodenje podrejenih ali ... Delo s teboj me ubija avtoric Katherine Crowley in Kathi Elster predstavlja izjemno čtivo tako za vodje kot za zaposlene. Knjiga ponuja razumljive in uporabne odgovore na vse težavne vrste odnosov - in tiste še težavnejše.

POVEZANE KNJIGE