Barvita predstava

Barvita predstava - Matjaž Mastnak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matjaž Mastnak
DIMENZIJA
8,41 MB
IME DATOTEKE
Barvita predstava.pdf
ISBN
4596032362584

OPIS

(predstava Zmrdica in Zmrdek sodi v sklop ... V njej dehtijo Cvetoča pomlad, Barvita predstava in zadnja, rosno sveža Poletne cvetlice. Z vsestranskim Mastnakom smo se sprehodili po travniku njegovega ustvarjanja, ki je barvito in raznoliko, kot so rastline, s katerimi je tako rad obdan v svojem življenju. Naj tudi vas očara barvita in razgibana predstava, ki bo skozi raznovrstne ruske narodne pesmi in plese pričarala čudovito rusko glasbo in narodno izročilo.

Svojo najljubšo vsebino si lahko ogledate v novi luči s programom Quantum Dot. Morda to res ni najboljša predstava, vendar ob pomoči otrok postane skoraj najboljši cirkus na svetu! Humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, s stalnim sodelovanjem otrok. Za nakup vstopnic (5,90€) spodaj izberite datum 19. Z razgibano strukturo dogajanja, raznovrstnimi gledališkimi elementi in vizualno podobo je predstava dinamična in barvita, ob tem pa informativno bogata, a življenjska in ne zgolj poučna.

POVEZANE KNJIGE