Agencija

Agencija - Lenart Zajc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lenart Zajc
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Agencija.pdf
ISBN
4971223810173

OPIS

Roman Agencija je postavljen v obdobje krize, rastoče brezposelnosti in naraščajočega obupa. Zgodbo gradi sedem pripovednih glasov, sedem likov, zaposlenih v agenciji, ki se ukvarja s prodajo zavarovanj. Tako kot so si med seboj različni značaji in življenjske zgodbe zavarovalnih agentov, tako pestra je tudi paleta njihovih strank: od pozabljivih in naivnih upokojencev, ki se pustijo mimogrede prepričati v podpis bajne zavarovalne police, do samozavestnežev, ki se sprva odločno upirajo, a potem vendarle podležejo manipulativnim besedam agentov. Posamezne zgodbe poveže skrivnostna in vseprisotna Muci, vroča zapeljivka z ledenim pogledom, o kateri zagotovo vemo le, da je več kot to, za kar se izdaja …

Strokovno in zanesljivo rešujemo izzive vizualne komunikacije podjetij in blagovnih znamk, kjer zagotavljamo najrazličnejše storitve grafičnega oblikovanja. Za učinkovito, celostno in sodobno predstavitev na spletu, strateško zasnujemo, oblikujemo in izdelujemo spletna mesta v ... Agencija Promo je partner evropske Agencije 27Names..

Javne agencije se ustanovijo, če se s tem omogoči učinkovitejše in smotrnejše opravljanje nalog, kot bi bilo v primeru opravljanja nalog v upravnem organu, zlasti če se lahko opravljanje upravnih nalog v celoti ali pretežno financira z ... Agencija NERA d.o.o. je svetovalna družba, katera ima bogate izkušnje, ki izvirajo iz prakse, katere so zaposleni pridobili pri vodenju velikih in manjših gospodarskih družb v Sloveniji in sodelovanju na mednarodnih projektih, v preteklem obdobju. Aritours.si - turistična agencija, ki vam nudi ugodna potovanja, romanja, križarjenja, izlete, strokovne izlete in potovanja, potovanja za skupine, čebelarske izlete.

POVEZANE KNJIGE