8 moških zakaj pa ne?

8 moških zakaj pa ne? - Jana Pristovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Pristovšek
DIMENZIJA
3,49 MB
IME DATOTEKE
8 moških zakaj pa ne?.pdf
ISBN
2702680958948

OPIS

Knjiga avtorice Jane Pristovšek 8 moških – zakaj pa ne? je nastala zaradi Katje. Preprosto je z vsem svojim žarom rekla: »Jana, ženske morajo to slišati.«»Kaj se sedaj dogaja na tvojem ljubezenskem področju? Ponoviva: srečuješ in dobivaš se z moškim, ki ti ni pretirano všeč, nimaš občutka, da mu kaj posebnega pomeniš, preživita kakšen popoldan ali večer skupaj... to že veš. Vmes čakaš, se tolažiš, da ti nič ne manjka, da imaš čudovito življenje, da ti lepše, kot ti je, ne more biti. Ampak že tri dni ni poslal sporočila. Presodiš, da je minilo dovolj časa in ga lahko pošlješ ti njemu. Izdelano imaš, koliko časa mora miniti, da ne izgleda, da si obupana. Izgledati mora tako, mimogrede, površno, kot, da si se slučajno spomnila. Izgledati mora brezbrižno.«8 moških - zakaj pa ne? je knjiga, ki ti pove, zakaj ti ni potrebno pristati na vse in zakaj si zaslužiš le najboljše. Pove ti, da ti ni treba čakati tri dni, da dobiš odgovor na sms, da se ti ni treba prepričevati, da te ima nekdo na nek svoj čuden način rad, da ti ni treba pristajati na marsikaj samo zato, da ne boš sama in pove ti tudi to, česa morda ne delaš najboljše. Zakaj bi sovražila praznike, ker si sama in zakaj bi jokala v blazino? Povej si, da je dovolj. Dovolj osamljenosti, ki te duši in je ne maraš, dovolj čakanja, dovolj imaš ukvarjanja z žabci. Zaslužiš si več. Zaslužiš si človeka, ki te bo imel rad, ki ti bo to pokazal, povedal, ob katerem boš čutila, da je tvoje srce srečno.Knjiga 8 moških – zakaj pa ne? ti bo spremenila življenje. Nikoli več ne bo tako, kot je sedaj. Moški delajo s tako tako, kot sama delaš s sabo. Prekini, prenehaj, zadihaj, spusti. Ozavesti, spremeni, zamenjaj. Čustva, razmerja, prepričanja. Spremembe prinašajo drugačne energije. Vedno se vrti. Začelo se bo vrteti v drugačno smer. Smer v kateri boš zadovoljna, srečna, ljubljena.Zato lepo povabljeni na srečanje ob čaju. Srečanje je namenjeno puncam, ženam, dekletom, ki ne vedo, kako narediti premik naprej. Mogoče potrebujete en stavek, morda se bo v vas oglasil odločen »Dost mam,« ali pa boste preprosto brez velikega pompa stopile na drugačno pot.V prvem delu bo svojo zgodbo povedala Katja, v drugem delu pa vam bom še z energetskega vidika razložila, kako te zadeve delujejo, kaj in kako spremeniti in zakaj knjiga 8 moških – zakaj pa ne? spreminja življenja.

Napisana je za ženske, ki so pridne, dobre, delavne, ambiciozne, ki se trudijo, vlagajo, se prilagajajo, želijo ustreči, čakajo … Čakajo na ljubezen svojega življenja, a ta se jim vedno znova izmakne. Predstavitev knjige je sestavljena iz dveh delov - zgodbe o tem, kako je knjiga nastala (osebna izkušnja Katje Škrabar), in drugega dela, ki ga predst... 8 moških - zakaj pa ne? je knjiga, ki ti pove, zakaj ti ni potrebno pristati na vse in zakaj si zaslužiš le najboljše. Pove ti, da ti ni treba čakati tri dni, da dobiš odgovor na sms, da se ti ni treba prepričevati, da te ima nekdo na nek svoj A je že katera brala knjigo 8 moških? V petek sem gledala oddajo na Dobro jutro, pa me zanima, če se splača kupit. "Na svetu ni človeka, ki bi nas lahko osrečil, če se ne znamo osrečiti sami," pravi prana terapevtka Jana Pristovšek, ki je pred kratkim napisala priročnik za samske ženske "8 moških - zakaj pa ne?". 8 moških - zakaj pa ne? Knjiga je edinstven priročnik z navodili, ki obravnava tematiko samskosti pri sodobni ženski.

Ozavesti, spremeni, zamenjaj. Čustva, razmerja, prepričanja.

POVEZANE KNJIGE