Zdravilna kozmetika iz narave

Zdravilna kozmetika iz narave - Myriam Veit | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Myriam Veit
DIMENZIJA
3,58 MB
IME DATOTEKE
Zdravilna kozmetika iz narave.pdf
ISBN
9104195040635

OPIS

Zdravilna nega za zdrav in lep videz»Zelena« kozmetika se je uveljavila, četudi oglaševani pridevnik »bio« pri marsikaterem izdelku ne prinaša tistega, kar obljublja. Prav ljudje z občutljivo kožo, alergijami in nevrodermitisom potrebujejo kakovostno in zajamčeno naravno nego.- Alfa in omega zdravilne kozmetike: poživljajoča moč samoniklih rastlin, naravne in neoporečne sestavine, najboljša osnovna olja- Zdravilna moč po meri posameznika: zanesljivo prepoznavanje 40 domačih rastlin in njihovo pravilno nabiranje- Načrtna izbira učinkovin: 32 eteričnih olj in 38 subtilnih esenc- 50 receptov za vsakdanjo nego – mazila in kreme, balzami, kopeli, parfumi in še veliko večAvtorica Myriam Veit je izkušena zeliščarica, ki ima podjetje Naowa za izdelovanje naravne kozmetike.

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Lunin post Zdravje iz narave Vaje za zdravo telo Kristali Eterična olja Naravna kozmetika Pozitivne afirmacije Raziskovanje narave je naša strast, pri tem pa ustvarjamo močno, učinkovito in edinstveno certificirano naravno kozmetiko, ki vam bo všeč. Unikatna, ročno izdelana naravna kozmetika iz biodinamično pridelanih zelišč, ki vzpostavlja ravnovesje na koži in v telesu,na popolnoma naraven in holističen način. Rosynina - domača kozmetika iz darov narave, Skofja Vas, Brezovica, Slovenia.

2.370.386 izdelkov 435 trgovin 7.439 znamk Akcije Zdravilna zelišča Kje dobimo zdravilna zelišča. Najboljše je, če sami naberemo zelišča, ki jih potrebujemo (in poznamo!), na čistem in neonesnaženem območju.

POVEZANE KNJIGE