Vse je v najlepšem redu

Vse je v najlepšem redu - Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Vse je v najlepšem redu.pdf
ISBN
6631908953720

OPIS

Knjiga Vse je v najlepšem redu pristopa k učenju Louise Hay s svežega in vznemirljivega zornega kota. Odkriva, kako zelo učinkovito je lahko združevanje zdravilnih metod, ki jih v svoji praksi uporablja zdravnica in intuitivna svetovalka Mona Lisa Schulz, z Louisinimi afirmacijami.S pomočjo te knjige se boste uglasili z glasom intuicije lastnega telesa, naučili se boste osupljivih novih afirmacij in izvedeli, kako lahko vplivajo na vaše posamezne zdravstvene težave; določili boste, kje natančno tičijo čustvene blokade, in jih odpravili; odkrili boste, kako združevati najboljše, kar ima ponuditi zahodna medicina, z alternativnimi zdravilnimi sredstvi, in spoznali navdihujoče zgodbe o ljudeh, ki so se spoprijemali z boleznimi in si začrtali specifične čustvene in fizične recepte, ki so pripomogli k njihovi ozdravitvi.Kmalu boste tudi sami srčno sprejeli afirmacije, lastno intuicijo in najnovejšo medicinsko znanost, kar vam bo omogočilo optimalno zdravje in dobro počutje, obenem pa tudi vsesplošno védenje o tem, kar Louise venomer ponavlja: "Vse je v najlepšem redu."

Naj stojimo še tako trdno na tleh, na rušilni vpliv malih in velikih strahov, tesnobe in obupa nihče od nas ni imun. Prej kot slej nas življenje postavi pred preizkušnje, ki izzovejo našo čustveno trdnost, duševni mir in celo telesno zdravje.

Odkriva, kako zelo učinkovito je lahko združevanje zdravilnih metod, ki jih v svoji praksi uporablja zdravnica in intuitivna svetovalka Mona Lisa Schulz, z Louisinimi afirmacijami. Knjiga Vse je v najlepšem redu pristopa k učenju Louise Hay s svežega in vznemirljivega zornega kota.Odkriva, kako zelo učinkovito je lahko združevanje zdravilnih metod, ki jih v svoji praksi uporablja zdravnica in intuitivna svetovalka Mona Lisa Schulz, z Louisinimi afirmacijami. Tudi ko je vsega preveč, je lahko vse v redu. Naj stojimo še tako trdno na tleh, na rušilni vpliv malih in velikih strahov, tesnobe in obupa nihče od nas ni imun.

POVEZANE KNJIGE