V objemu zla

V objemu zla - Božidar Radoš | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Božidar Radoš
DIMENZIJA
5,76 MB
IME DATOTEKE
V objemu zla.pdf
ISBN
7416101128231

OPIS

Glavna protagonista romana Marica Gradišnik in Matej Planinšek sta, že v času pred drugo svetovno vojno, z utopično boljševiško idejo zavedena mlada Slovenca. Njuna zgodba, ki jo je avtorju zaupal kolega zdravnik - Maričin sorodnik, je s fikcijo obogatena pripoved o slepi veri, zlu totalitarizmov Evrope v dvajsetem stoletju in njegovem pogubnem času, v katerem se je vsaj Marica dokončno zavedla v življenju neuresničene in zlagane vere o končnem enakopravnem svetu enakih. V svetu, v katerem so se le izbrani polastili vse oblasti, da bi tako, z obljubo jutrišnjega lažnega raja, obvladali množice in svet. Svetu zlagane utopije je utiral pot svet totalitarizma in zločina.

izdaja. 20 v Soboto sobota, 3. oktobra 2015 Božidar Radoš: V objemu zla Je vroč in jasen dan poletnega solsti-cija, v letu, ko se bo na prvi dan enega od zgodnjih jesenskih mesecev, tudi za uradno zgodovino, začela druga sve-tovna vojna.

Tako dobro, da je ekonomsko politiko svojega predhodnika Mahmuda Ahmadinežada kritiziral z ironijo in sarkazmom. Božidar Radoš is the author of V objemu zla (4.50 avg rating, 2 ratings, 0 reviews, published 2015) Dejal mi je, da je zanj pekel tu na zemlji. Koliko zla je prisotnega..

POVEZANE KNJIGE