Umetnost jasnih misli

Umetnost jasnih misli - Rolf Dobelli | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rolf Dobelli
DIMENZIJA
11,22 MB
IME DATOTEKE
Umetnost jasnih misli.pdf
ISBN
8983043569862

OPIS

Rolf Dobelli, letnik 1966, je študiral na univerzi St. Gallen v Švici (MBA in doktorat iz lozoje). Potem, ko je kot direktor vodil vec hčerinskih podjetij v skupini Swissair, je z nekaj prijatelji ustanovil podjetje getAbstract. Živel je v HongKongu, Avstraliji, Angliji in ZDA. Je ustanovitelj in skrbnik ZURICH.MINDS, združenja vodilnih svetovnih strokovnjakov s področja znanosti, kulture in gospodarstva. Leta 2012 je ustanovil CCADEMY, podjetje ki se ukvarja z izvedbo treningov jasnega razmišljanja. Je kolumnist časopisov Die Zeit in SonntagsZeitung, redno pa sodeluje tudi z nekaterimi drugimi mediji: The Economist, Wall Street Journal, Bloomberg, Financial Times, NZZ, Handelsblatt in CNN. Pri petintridesetih se je lotil pisanja knjig, založba Diogenes je doslej izdala šest njegovih romanov. Živi in dela v Luzernu.Knjiga Umetnost jasnih misli je bila doslej prevedena v 30 jezikov in prodana v več kot milijon izvodih. Na lestvicah najbolje prodajanih knjig je bila na prvem mestu v Nemčiji, Turčiji, Hong Kongu, Singapurju, Indiji in na Irskem. Leta 2012 je bila najpopularnejša knjiga na letni lestvici stvarne literature revije Der Spiegel.

Jela Krečič Razmišljanje, hitro in počasno; DANIEL KAHNEMAN - V delu Razmišljanje, hitro in počasno, najbrž najbolj odmevni knjigi s področja psihologije in razmišljanja v tretjem tisočletju, v katero so vključena desetletja raziskav, nas Daniel Kahneman, priznani pr 22 jasnih mislih, ki pa jih razumejo le redki. Avtor: sn.

Razmišljam in poslušam in berem, iz leve in desne samo sranje! Tako bom začela, da bom vsaj končala, upam, brez te pritlehne besede! Da svet poka po šivih in da so naša življenja iz tečajev, je več kot očitno! Knjiga Umetnost jasnih misli je bila doslej prevedena v 30 jezikov in prodana v vec kot milijon izvodih Na lestvicah najbolje prodajanih knjig je bila na prvem mestu ... II ROLF DOBELLI, UMETNOST JASNIH MISLI, 52 MISELNIH NAPAK, KI JIH PREPUST Knjiga UMETNOST JASNIH MISLI, broširana, dobro ohranjena. Misli o času (3) Misli o delu (8) Misli o dobroti (1) Misli o domišljiji (2) Misli o domu (1) MIsli o enosti (3) Misli o hvaležnosti (4) Misli o lepoti (8) MIsli o miru (4) Misli o moči (1) Misli o naravi (2) Misli o odnosih (2) Misli o otrocih (5) Misli o pogumu (3) Misli o potrpežljivosti (3) Misli o prijateljstvu (11) Misli o radosti (3 ... Umetnost jasnih misli 52 miselnih napak, ki jih prepustite drugim. Avtorji Dobelli Rolf (avtor), Klemenc Gregor (prevajalec) Leto izdaje 2014 COBISS.SI-ID 275832832; Isbn 978-961-6922-51-7 Jezik slovenski Št.

POVEZANE KNJIGE