Tapkanje

Tapkanje - Nick Ortner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nick Ortner
DIMENZIJA
3,47 MB
IME DATOTEKE
Tapkanje.pdf
ISBN
9986774079983

OPIS

Tapkanje, znano tudi kot EFT, je mogočno orodje za izboljšanje življenja na več ravneh: duševni, čustveni in fizični. Dokazano hitro in učinkovito poskrbi za vrsto različnih težav – od tesnobe, kroničnih bolečin, odvisnosti in strahu do uravnavanja teže, finančnega obilja, odprave stresa in še veliko več.Tapkanje, osnovano na načelih starodavne akupresure in moderne psihologije, se hkrati osredotoča na specifične energijske meridijane in negativna čustva ali telesna občutja. Skupaj z govorjenjem pomaga pomiriti živčni sistem, da se obnovi energijsko ravnovesje v telesu in vzpostavi zdrav odziv možganov.Svetovno priznani strokovnjak za tapkanje Nick Ortner razkriva:- zgodovino in znanost tapkanja in zakaj ga toliko zdravnikov priporoča pri vrsti zdravstvenih težav;- enostavne vaje, osnutke in zapiske, s katerimi se boste postopoma naučili tapkati za odpravo različnih težav;- lekcije o odpravi bolečin, spodbujanju hujšanja, izboljšanju odnosov s tapkanjem;- resnične življenjske zgodbe o zdravljenju, od lajšanja bolečin pri fibromialgiji do premagovanja strahu pred letenjem.Preprosti postopki, ki jih opisuje Nick Ortner, bodo bralcem pomagali znebiti se strahov in omejujočih prepričanj, ki jim preprečujejo življenje, kakršnega si želijo.

Zate pripravljam video posnetke na različne teme. Na mojem You tube kanalu Tanja Turnšek Sprememba s tapkanjem boš našla opis postopka tapkanja (Štirje koraki do boljšega počutja) in številne… Tapkanje v drugi osebi ednine: Medtem, ko izberete določeno težavo, na kateri želite delati, tapkajte v »drugi osebi ednine«.

Nick vas vodi po poti, ki se začne na površini - tapkanje, ki se ukvarja s samo bolečino - in preide h globljim težavam, ki pogosto vplivajo na bolečino. V knjigi Tapkanje za punce izkušena izvajalka EFT Christine Wheeler pojasnjuje temelje tehnike in preprosto, a učinkovito svetuje, kako tapkati vsakdanje izzive. Dekletom lahko pomaga omiliti tesnobo in občutek, da je vse pretežko, okrepiti samozavest in sneti nahrbtnik, poln stresa, za katerega morda niti ne vedo, da ga prenašajo. Ob času najinega pogovora je zaključila prvi (in najpomembnejši) del raziskave o tem, kako tapkanje vpliva na hlepenje po hrani in hujšanje.

POVEZANE KNJIGE