Stezice do zdravja

Stezice do zdravja - Tea Prezelj | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tea Prezelj
DIMENZIJA
7,36 MB
IME DATOTEKE
Stezice do zdravja.pdf
ISBN
2036537169708

OPIS

Prvi del knjige nas popelje skozi klasične pasti, na katerih se oddaljimo od narave in njenih naravnih zakonov ter v tem procesu izgubimo zdravje. Ponuja zelo konkretne nasvete, kako ravnati, ko se soočimo s kronično boleznijo. Usmeri pa nas tudi nazaj na pravo pot in ponuja dragocene informacije o učinkovitih metodah samopomoči. Drugi del knjige je posvečen predvsem prehrani, saj je ta tema ključna za ohranjanje zdravja. Zadnjega dela knjige pa se bodo najbolj razveselili tisti, ki so v družini zadolženi za nakup hrane in pripravo družinskih obrokov. Sledijo namreč slastni in uporabni recepti, pripravljeni brez mleka, pšenice in jajc, ki bodo olajšali delo vsaki gospodinji. Tako se mamam ni treba več bati, da bodo njihovi otroci zaradi alergij in drugih tegob kakorkoli prikrajšani. Še več, družine bodo kmalu ugotovile, da se zato, ker imajo alergika ali kroničnega bolnika, cela družina prehranjuje in živi bolj zdravo. Knjiga je izčrpen priročnik za ljudi, ki se zavedajo pomena kvalitetnega prehranjevanja za zdravje in dobro počutje.

Your online presence on Top Local Places looks ... Zmoremo - čez ovire do oviranih; Domoznanstvo. Linhartovi listi; Obrazi Bleda « Vsi Dogodki.

Prvi del knjige nas popelje skozi klasične pasti, na katerih se oddaljimo od narave in njenih naravnih zakonov ter v tem procesu izgubimo zdravje. PRAKTIKA ZDRAVJA je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine". Garancijske pogoje za PRAKTIKA ZDRAVJA preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti.

POVEZANE KNJIGE