Slovenski pozdrav s Koroške

Slovenski pozdrav s Koroške - Milan Škrabec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Škrabec
DIMENZIJA
3,82 MB
IME DATOTEKE
Slovenski pozdrav s Koroške.pdf
ISBN
1035820275864

OPIS

Stare razglednice so dragocene ilustracije preteklosti. S poštnim žigom, znamko, krajevnim imenom, podatki o naročniku in natisnjenimi ter ročno napisanimi sporocili nam pripovedujejo že skoraj pozabljene zgodbe iz naše zgodovine.STARE KOROŠKE RAZGLEDNICE S SLOVENSKIMI NAPISI PRIČAJO O NEKDANJI MOČI KOROŠKEGA SLOVENSTVA.Zgodovinar in strasten zbiratelj starih razglednic Milan Škrabec je izbral več kot tristo koroških razglednic, natisnjenih od konca 19. stoletja do druge svetovne vojne. V tej knjigi so večinoma prvič objavljene.Knjiga prinaša dragocen vpogled v zgodovino, naravne in kulturne znamenitosti, predvsem pa v narod nostno življenje Slovencev na Koroškem.

Rudolf Maister (1874-1934), slovenski pesnik, general, borec za severno mejo. Leta 1918 je poveljeval v bojih za Koroško. The backup domain is located at 8chan.se.

V rubriki 60 let Avsenikove glasbe nas bo gospod Slavko popeljal na Sankaško kočo. Predstavitev knjige »Slovenski pozdrav s Koroške« avtorja g. Milana Škrabca V enournem predavanju in predstavitvi knjige je avtor lepo orisal in predstavil življenje na celotnem ozemlju Koroške (od sv. Slovenski pozdrav Slovenski pozdrav, narodnozabavna oddaja.

POVEZANE KNJIGE