Restavracija ob koncu Vesolja

Restavracija ob koncu Vesolja - Douglas Adams | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Douglas Adams
DIMENZIJA
10,19 MB
IME DATOTEKE
Restavracija ob koncu Vesolja.pdf
ISBN
2186084397542

OPIS

Nekega četrtka v času kosila je Zemlja uničena zaradi gradnje hiperprostorske obvoznice. Arthurju Dentu, ki se je moral že navsezgodaj soočiti z rušenjem svoje hiše, ni nobeno od teh dejstev prav nič po godu. Nekaj sekund pred uničenjem Zemlje ga reši njegov prijatelj Ford Prefect, Nezemljan pod krinko, ki se predstavlja kot brezposeln igralec. Dinamični par tako začne svojo galaktično odisejado, na kateri prav kmalu sreča Zaphoda Beeblebroxa, Trillian ter depresivnega robota Marvina.

Lilo je, in to že ure in ure. okej, pravzaprav ni restavracija, ampak okrepčevalnica in niti ni na koncu vesolja, ampak tako se lepše sliši, pa še adamsove fene človek malo pocrklja ... je pa res, da je obrat, o katerem teče beseda, na koncu sveta - vsaj tako se ti zdi, ko slediš irglovi, ki te prisesana na sprednjo šajbo usmerja v… Restavracija ob koncu vesolja.

Restavracija ob koncu vesolja Mehka - 26. nov 2014.

POVEZANE KNJIGE