Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni - Caldwell B. Esselstyn Jr. | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Caldwell B. Esselstyn Jr.
DIMENZIJA
11,38 MB
IME DATOTEKE
Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni.pdf
ISBN
5299995048986

OPIS

Ko se odločite, da boste kljub bolezni še živeli, in spoznate, da morate za svoje življenje skrbeti vi sami in ne zdravniki; ko bi si radi sami pozdravili koronarno srčno bolezen tako, da odpravite njen vzrok, pa ne le koronarno srčno bolezen, ki vzame največ ... Najpogostejši vzrok smrti v zahodnem svetu, tudi v Sloveniji, so bolezni srca in ožilja. V knjigi nam avtor, dolgoletni zdravnik in raziskovalec, Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni.

Na voljo so knjige iz različnih področij - od osebne rasti do kuharskih knjig. članek v Slovenskih novicah o knjigi Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni 04.02.2015 | Administrator . Več ... Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni - Caldwell B.

POVEZANE KNJIGE