Preprečevanje demence

Preprečevanje demence - Vinod Verma | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinod Verma
DIMENZIJA
12,99 MB
IME DATOTEKE
Preprečevanje demence.pdf
ISBN
2490661865656

OPIS

"V knjigi Preprečevanje demence na osnovi ajurvede, joge in drugih metod dr. Vinod Verma logično pojasnjuje razloge hitrega širjenja demence v sodobnem času in navaja seznam dvanajstih glavnih dejavnikov tveganja, ki povzročajo demenco.Najti jih je tako na telesni kot duševni ravni. Če bi se ljudje ogibali tem dvanajstim dejavnikom tveganja, bi preprečili postopno uničevanje uma.Glede na to, da se demenca pojavlja zaradi različnih duševnih motenj, izguba spomina pa je nepovratna sprememba, je preprečevanje najboljša rešitev.Dharma, ki jo imamo kot ljudje, je varovati naše telo in um. Zato je preprečevanje, za kakršno se zavzema dr. Verma, osnovano na individualnem prizadevanju. Njeno delo bo koristilo vsemu človeštvu."Prof. Dharmamand SharmaSkrajni čas je, da začnemo temeljito preprečevati to hudo bolezen, zlasti še zato, ker ni na voljo praktično nikakršnega zdravljenja.Knjigo sem napisala z namenom, da bi preprečevali demenco z osebnim prizadevanjem in kot posamezniki sprejeli različne ukrepe ter se tako ognili »težavi, ki prihaja«.Dr. Vinod Verma je strastna raziskovalka in prizadevno zbira živo ajurvedsko izročilo ter ga s knjigami, predavanji in delavnicami širi po vsem svetu.

Avtorji Verma Vinod (avtor), Čertalič Vera (prevajalec) Leto izdaje 2014 COBISS.SI-ID 275498496; Isbn 978-961-6950-19- Jezik slovenski Št. Strani 103 Format 22 cm Izdaja tiskana Založba ... "Medicinske raziskave potrjujejo, da glasno branje - enako kot petje - pozitivno vpliva na preprečevanje demence in kakovostnejše ter daljše življenje.

V knjigi Preprečevanje demence na osnovi ajurvede, joge in drugih metod dr. Vinod Verma logično pojasnjuje razloge hitrega širjenja demence v sodobnem času in navaja seznam dvanajstih glavnih ... Diet za preprečevanje demence? Družbeno angažiranje in bivanje aktivno; Spanje in demenca: obstaja povezava? Zdravje In Medicina Video: Gregory Petsko: The coming neurological epidemic (November 2020). Prav tako je pomembno hitro diagnosticiranje in čimprejšnje ustrezno zdravljenje ter preprečevanje slabšanja stanja.

POVEZANE KNJIGE