Palček Smuk in zvezde

Palček Smuk in zvezde - Jaromír Kincl | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jaromír Kincl
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Palček Smuk in zvezde.pdf
ISBN
4331271423155

OPIS

Dobro skrit v tako gosti megli, da bi jo lahko rezali, leži mali ribnik. Na prvi pogled je popolnoma vsakdanji, če pa bi ga pogledali še enkrat, bi videli, da je pravljični. Zbirka dogodivščin najznamenitejšega palčka vseh časov, kot se ga spomnite iz risank.Za tako gosto meglo, da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik Brbotalnik. Čez dan je to čisto navaden ribnik, a ko ga zvečer prekrije črno črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči. V vodi najprej zaklokota, ob bregu zareglja, v bičevju nekaj poči, med vrbami zahrešči in šele potem se prikaže Palček Smuk. To je nemiren škrat, radoveden kot miška, ki neučakano opreza tako dolgo, dokler na vodni gladini ne zatrepeta prva zvezda.Neutrudni Palček Smuk, škrat z velikim nosom in sedmimi lasmi na glavi, raziskuje nebo. Zvečer, ko pade mrak, se začnejo njegove pustolovščine z Velikim vozom, Strelcem, Zmajem, Orlom, Rakom, Vodnarjem in Severnico.V knjigi Palček Smuk in zvezde izveš, kakšna čudesa lahko vidiš na nočnem nebu.

Prijavi se Registriraj se. O portalu Oglaševanje Brezplačne e-novičke. V teh mrzlih dneh pa ne zamudite posebne ugodnosti iz Založbe Ocean: Pri nakupu slikanice Palček Smuk in zvezde prihranite 25 %, vendar samo do 5.

Neutrudni Palček Smuk, škrat z velikim nosom in sedmimi lasmi na glavi, raziskuje nebo. Zvečer, ko pade mrak, se začnejo njihove pustolovščine z Velikim vozom, Strelcem, Zmajem, Orlom, Rakom, Vodnarjem in Severnico.

POVEZANE KNJIGE