Osebna odličnost v podjetju

Osebna odličnost v podjetju - Neja Zupan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neja Zupan
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Osebna odličnost v podjetju.pdf
ISBN
3802776207024

OPIS

Današnja družba je kljub visoki tehnologiji in znanju zašla v krizo.Zato je pri nadaljnjem razvoju in uspehu pomembno upoštevati še tretji faktor: človeški kapital.Pri tem ne gre samo za razvoj posameznika na strokovnem področju, temveč predvsem na področju mehkih veščin, ki neposredno in posredno vplivajo na sproščanje in uporabo strokovnega znanja.Knjiga Osebna odličnost v podjetju prikazuje možnosti za razvoj poslovne odličnosti in uspeh podjetja preko razvoja osebne odličnosti posameznika. Zreli, stabilni, odgovorni in motivirani posamezniki so namreč temelj poslovne odličnosti.O knjigi:»Knjiga Osebna odličnost v podjetju je odličen aktivator najboljšega, kar potrebujemo za uspešno vodenje podjetja in samega sebe. Vsi viri, ki jih posameznik potrebuje so v nas samih. S pomočjo knjige notranje vire prebudimo v uspeh.«Tadej Puntar, direktor podjetja Bonaca d.o.o., organizator mednarodnega sejma kampinga & karavaninga, zelenih tehnologij, navtike, turizma in opreme

Več informacij o možnih usposabljanjih za zunanje in notranje ocenjevalce je objavljenih na spletni strani ... Strategija razvoja v podjetju PriMS d.o.o. pa temelji na naslednjih strateških temeljih: • hitra odzivnost in kvaliteta opravljenih storitev • zadovoljstvo naročnikov • promocija od ust do ust • organska rast delovanja • usposobljenost, učinkovitost in osebna odličnost zaposlenih.

Neja Zupan. Cena: ... Osebna izkaznica podjetja: Ime podjetja: OFTAMED specialistična ambulantna dejavnost d.o.o.

POVEZANE KNJIGE