O Življenju, Vesolju in sploh Vsem

O Življenju, Vesolju in sploh Vsem - Douglas Adams | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Douglas Adams
DIMENZIJA
7,26 MB
IME DATOTEKE
O Življenju, Vesolju in sploh Vsem.pdf
ISBN
7634606238617

OPIS

V tretji knjigi serije Štoparski vodnik po Galaksiji se soočimo z nesrečnimi prebivalci planeta Krikkit, ki so naveličani nočnega neba nad svojimi glavami, zato se odločijo, da ga bodo uničili. Nočno nebo nad njihovimi glavami je seveda Vesolje. Od vsega vesoljskega življa se le pet posameznikov zoperstavi načrtu uničevalskih robotov s Krikkita. Ob Arthurju Dentu se te pomembne, a nehvaležne naloge loti še njegova pisana druščina: Ford Prefect, Slartibartfast, Zaphod Beeblebrox in Trillian. Jim bo uspelo rešiti Vesolje?

Arthur ostane v svoji votlini, Ford pa se odpravi raziskovat. Ford se čez pet let vrne in z Arthurjem odkrijeta česterfildsko zofo, ki ju prestavi na igrišče za kriket dva milijona let ... O življenju, vesolju in sploh o vsem je tretji v nizu romanov, ki jih uvede kultno delo Štoparski vodnik po galaksiji.

419 Teme 39797 Prispevkov Zadnji ... Uredništvo rubrike ne ve, ali je Karl Erjavec ljubitelj Douglasa Adamsa, je pa več kot očitno, da je tudi pri njem odgovor na vprašanje o življenju, vesolju in sploh o vsem 42. Odgovor na vprašanje, koliko poslancev potrebuješ za zamenjavo vlade, ni 42.

POVEZANE KNJIGE