Lenoba

Lenoba - Manfred Koch | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Manfred Koch
DIMENZIJA
9,84 MB
IME DATOTEKE
Lenoba.pdf
ISBN
2142335264674

OPIS

Za Sokrata je bila lenoba še življenjski ideal. Temu nasproti stoji krščanski ora et labora. Z novoveškim vzponom tehnike in industrializacije ter uveljavitvijo protestantske etike lenoba doživi demonizacijo, postane greh, delo pa brezprizivna dolžnost. Ena osrednjih zagat naše dobe je imperativ nenehnega, neutrudnega dela. Manfred Koch ta imperativ v svoji zabavni in nadvse poučni knjigi analizira in ga umešča v zgodovinsko perspektivo. Ob obravnavi mitov o brezdelju, iznajdbe pridnega človeka in lenobe kot kritike civilizacije se ustavlja tudi pri lenobnih junakih moderne literature. Imena, ki zaznamujejo njegovo pot po zgodovini lenobe, so zlasti Diogen iz Sinope, Heziod, Vergilij, Rousseau in Kant.

Ena osrednjih zagat naše dobe je imperativ nenehnega, neutrudnega dela. Manfred Koch ta imperativ v svoji zabavni in nadvse poučni ... Find & buy the right laptop, tablet, desktop or best server.

Manfred Koch ta imperativ v svoji zabavni in nadvse poučni ... Find & buy the right laptop, tablet, desktop or best server. ️Build your own PC today or call our sales team ☎ 1-855-2-LENOVO (1-855-253-6686) Don mentoni band - Lenoba 1 Eden glavnih razlogov za depresijo je lenoba posameznega otroka in kasneje odraslega, ki jo omogoča pretirano zaščitniška mati v začetni in nadaljevalni ne vzgoji za osnovna in domača opravila.

POVEZANE KNJIGE