Krvava žetev

Krvava žetev - Dashiell Hammett | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dashiell Hammett
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Krvava žetev.pdf
ISBN
9438745897548

OPIS

Ko so umorili zadnjega poštenega prebivalca Personvillea, se je detektiv zasebne agencije Continental Op lotil temeljitega očiščenja mesta.Krvava žetev ni samo izvrsten in napet detektivski roman, temveč tudi klasičen prikaz korupcije in nasilja v ameriških mestih za časa prohibicije.Leta 2005 je newyorška revija Time ta roman uvrstila na listo stotih najboljših romanov v angleščini.»Hammett je nekaj posebnega. Res je mojster detektivskih zgodb, vendar pa je tudi izjemen in izviren pisatelj.« Boston Globe

11. 2013 • RTV prispevek o Krvavi Peči za oddajo "Spoznavajmo Slovenijo" i POMEMBNO OBVESTILO: Obvoz Krvavec je zaprt Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit.

Krvava žetev ni samo izvrsten in napet detektivski roman, temveč tudi klasičen prikaz korupcije in nasilja v ameriških mestih za časa prohibicije. Krvava žetev . tv3.

POVEZANE KNJIGE