Knjiga o moškem

Knjiga o moškem - Osho | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
4,37 MB
IME DATOTEKE
Knjiga o moškem.pdf
ISBN
2016240230369

OPIS

Knjiga o moškem je zbirka vedno prodornih in pogosto zabavnih vpogledov v to, kaj pomeni biti moški v sodobni družbi.Osho razpravlja o številnih vidikih moškega skozi njegove različne vloge in razkriva, kako te lastnosti oblikujejo in vplivajo na družbo.Razkriva, kako te lastnosti oblikujejo družbo in vplivajo nanjo. Poleg tega pojasnjuje, kako lahko energije, ki jih moški običajno usmerijo v uničevalnost in negativnost, preobrazimo v ustvarjalnost in osebnostni razvoj.Osho odgovarja moškim iz različnih okolij in starostnih skupin. Njegovi odgovori so nekakšna zmes modrosti, zgodbic, šal in tehnik meditacije."Novi moški naj bo upornik, človek, ki išče svoj izvirni jaz, svoj izvirni obraz. To je moški, ki je pripravljen zavreči vse maske, se odreči domišljavosti in hinavstvu ter svetu pokazati, kakšen je v resnici. Nepomembno je, ali je ljubljen ali zavržen, spoštovan ali preziran, kronan ali križan. Četudi ga pestijo muke, jih sprejema, saj se počuti izpolnjenega ter neskončno zadovoljnega. V mislih imam resnicoljubnega in iskrenega moškega, ki pozna ljubezen in sočutje."

Osho odgovarja moškim iz različnih okolij in starostnih skupin. Njegovi odgovori so nekakšna zmes modrosti, zogdbic, šal in tehnik meditacije. Osho: KNJIGA O ŽENSKI 19.90 € Osho: KNJIGA O MOŠKEM.

Opis Mnenja (0) Opis. Podnaslov: Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje. Donald Trump, Maryjin stric in moški, o katerem govori knjiga, je namreč želel preprečiti izid, šel zaradi tega celo na sodišče, ki pa je dovolilo distribucijo knjige.

POVEZANE KNJIGE