Kako zmagati v razredni vojni

Kako zmagati v razredni vojni - Susan George | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan George
DIMENZIJA
7,27 MB
IME DATOTEKE
Kako zmagati v razredni vojni.pdf
ISBN
7843871269153

OPIS

Namišljena \'ekspertna skupina\' pripravlja za skrivnostne Naročnike, voditelje globalne elite, poročilo oziroma odgovor na preprosto vprašanje: \'Na kakšen način lahko zagotovimo, da bo kapitalistični sistem preživel in ostal neranljiv tudi v 21. stoletju?\' Poročilo je izmišljeno, izmišljeni so Delovna skupina in Naročniki, toda, kot poudarja Susan George, je vsebina še kako resnična. Analizo sedanje krize in njenih posledic, torej razgradnje države blaginje, razpada sistema socialnih pravic, človekovih svoboščin in demokracije, analizira in komentira s stališča zmagovalcev, globalne neoliberalne elite, saj si je tako lahko privoščila stvari opisati veliko bolj neposredno, cinično, grobo … takšne, kakršna postaja družba pod prevlado finančnega kapitala. Glavno sporočilo dela Susan George bi lahko strnili takole: Nismo v težavah zato, ker nas je prizadela finančna kriza – finančna kriza nas je doletela zato, da bi zašli težave in v njih tudi ostali. To, kar preživljamo, ni kriza, ampak znamenje časa, ki prihaja.

. Spoštovani starši, učenke in učenci! (5.3.2021) Ob ponovnem vključevanju učencev in učenk v šolo in ob zavedanju, da je virus še vedno med nami, smo ob skrbnem načrtovanju našega dela upošte... Kako zmagati v razredni vojni Susan George.

Nerf war je zelo zabavno igranje prijatelji in družino ali z vojnimi igralci, ki jih najdete na pletu. Obtaja veliko načinov za organizacijo vaše vojne igre in v enem dnevu lahko odigrate več bitk, če V nadaljevanju si preberite nekaj nasvetov, kako dokončno zmagati v vojni s polži.

POVEZANE KNJIGE