Kabala in moč sanjanja

Kabala in moč sanjanja - Catherine Shainberg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Shainberg
DIMENZIJA
3,72 MB
IME DATOTEKE
Kabala in moč sanjanja.pdf
ISBN
8824014305037

OPIS

Sanjanje ni nekaj, kar počne um samo takrat, ko spimo. Sanjamo ves čas.Če človekov zavestni um ostane buden, medtem ko spi in sanja, sanjajoči um pa manifestira njegovo dnevno zavest, človek doseže revolucionarno zavest ali vizionarstvo.Vizionarstvo je pot samouresničtve.Catherine Shainber s pomočjo mitov in pripovedi sredozemskih ljudstev pojasnjuje bistvo vizionarskega sanjanja, kakšrnega je v 13. stoletju učil sefardski Jud, kabalist Issac the Blind ali Izak Slepi.Usvojite starodavne ezoterične tehnike odkrivanja skrivnosti sanjajočega uma in spodbujanja intuitivne moči. Postanite zavestni "sanjalec", vizionar notranje transformacije in stopite na pot samouresničtve.Catherine Shainberg je doktorica psihologije, zdravilka in mentorica z zasebno prakso v New Yorku. Leta 1982 je tam ustanovila Šolo podob, v okviru katere poučuje tehnike vizionarskega sanjanja in umerjanja namena, ki izvirajo iz starodavnega izročila sefardskih Judov. Deset let je v Jeruzalemu spoznavala kabalo luči pod vodstvom priznane kabalistke Colette Aboulker-Muscat in v naslednjih letih sodelovala tudi z drugimi znanimi mojstri kabale.Catherine Shainberg predava, prireja delavnice in ima privržence po vsem svetu.

Sanjamo ves čas. Če človekov zavestni um ostane buden, medtem ko spi in sanja, sanjajoči um pa manifestira njegovo dnevno zavest, človek ... Sanjanje ni nekaj, kar počne um samo takrat, ko spimo.

Kabala in moč ... Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Kabala in moč sanjanja : prebujanje vizionarstva / Catherine Shainberg ; [prevedel Aleksander Špan].

POVEZANE KNJIGE