Camino Frances – Francoska pot

Camino Frances – Francoska pot - Milan Vinčec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Vinčec
DIMENZIJA
4,85 MB
IME DATOTEKE
Camino Frances – Francoska pot.pdf
ISBN
2877183209153

OPIS

Od kje ime Francoska pot? Vse se je začelo s Karlom Velikim, ki je nekega večera strmel v ozvezdje Rimske ceste. Prikazal se mu je apostol Jakob, ki mu je dejal, da je to pot,… Camino de Santiago, Camino Frances - Francoska pot St.

Pravijo, da je lepota v očeh opazovalca, Camino pa je v srcu vsakega romarja na njemu edinstven način. Milan Vinčec: Camino Frances - Francoska pot (romarski vodnik) Tako dnevnik kot vodnik bosta v veliko pomoč vsem, ki se pripravljajo na to romarsko pot ali pa bi želeli o njej le kaj več prebrati. Jakobova pot ali El Camino de Santiago je skupno ime za več romarskih poti, ki vodijo do katedrale Santiago de Compostela (Santiago pomeni Sveti Jakob).. Prvič sem prehodila portugalsko smer, ki pa se po lepoti narave ne more niti primerjati z mojo drugo potjo, Camino del Norte v povezavi s Camino Primitivo in Camino Finisterra.Vsega skupaj sem prehodila 1000 km v 37 dneh. Mimovrste.com po vaši meri.

POVEZANE KNJIGE