Anton!

Anton! - Lucija Stepančič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lucija Stepančič
DIMENZIJA
12,79 MB
IME DATOTEKE
Anton!.pdf
ISBN
8490632833671

OPIS

To je resnična zgodba dedka ilustratorja Damijana Stepančiča. Anton Pavliha o spominih na prvo svetovno vojno svojemu vnuku nikoli ni pripovedoval, za njegove pripetljaje in zgodbe je ilustrator slišal na družinskih srečanjih. Ena od njih pa mu zato, ker se sliši tako neverjetna, skoraj čudežna, ni dala miru. Odločil se je, da jo bo narisal, žena Lucija pa je napisala besedilo. Nastala je slikanica namenjena vsem generacijam, ne le otrokom, s katero v založbi Miš obeležujemo stoto obletnico začetka prve svetovne vojne.Anton, ki se je najprej na fronto v Galicijo podal kot sedemnajstletni fant, je bil pozneje premeščen na soško fronto in tam je izvedel, da mu je umrla mama. Neke noči, ko so vsi vojaki v kaverni že spali, se mu je zdelo ali sanjalo, da ga kliče po imenu in zagledal jo je. Kot v polsnu je sledil njeni svetli senci, ki ga je klicala iz kaverne proti bojni liniji ...

It is a special-purpose system for molecular dynamics (MD) simulations of proteins and other biological macromolecules. An Anton machine consists of a substantial number of application-specific integrated circuits (ASICs), interconnected by a specialized high-speed, three ... Skoraj mesec dni mineva od našega ustvarjalnega pisanja zahvale na prostem.

We are best known for our popular Anton Sprint range of flue gas analysers and our new Pro range is robust, ergonomic, intuitive and the best FGA Anton have ever produced ! Poiščite vam najbližjo mesnico mesarja Antona iz Kamnika in nas obiščite. Poleg prvovrstnih kosov mesa in mesnih specialitet dobite še strokoven nasvet. Anton Aškerc - avtorjeva dela v zbirki Digitalne knjižnice Slovenije; Novak Vlado.

POVEZANE KNJIGE