Ameriška perverzija - bela

Ameriška perverzija - bela - Miss Black Monroe | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miss Black Monroe
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Ameriška perverzija - bela.pdf
ISBN
9086090094067

OPIS

Daleč od tradicionalne kriminalke z zapeljivim ljubezenskim osvajanjem, ki vas popelje v neprestano/zasvojeno/nenehno obračanje listov knjige. Če nas(vas) le za prvi trenutek storjeni umori zavedejo, že naslednji spreminjamo svojo predstavo in se z glavno junakinjo podamo v iskanje smisla, premišljevanje s prevelikimi možgani, avtoriteto in ponižnost, dominantnost karakterja ali sledenje kot kužku na nevidni vrvici. Govorimo o ekstazi trenutka, morda še tako preprostega ter umetnosti, ki nam vodi življenje (nas vodi skozi življenje)In skrivnost je na vsakem prelomu lista, kajti glavna junakinja nima imena, drugače kot z Madam si je nihče ne drzne ogovoriti, njen pomočnik ostaja večno Novinec in moška kontrola je enostavno poimenovana Gospod.Že samo dogajanje v New Yorku in neizmerna ljubezen, ki se čuti do tega mesta, pošilja bralcem energijo, ki jo je težko zavrniti.Z miselnimi prelomi, s skakanjem iz enega konca na drugega brez da bi se tega skoraj zavedali ter s spreminjanjem miselnosti in neverjetno hitremu razvoju glavnega lika, knjiga kmalu spominja na bipolarno, saj je ločevanje izgubljene žalosti ter ekstazične veselosti vidno skozi celo knjigo.Pripravite se na večni spremljevalec knjige, sarkastični humor, ki lepo začini malo bolj temačni začetek.In ko se vam le zazdi, da je knjiga že tako dovolj nora, vam ponudi, da izberete. Da, sami izbirate pot knjige ter njen konec. Črno ali belo. In kasneje se nad koncem ne morete pritoževati, saj ste mu sami zapisali svojo usodo.Morda boste o sebi le izvedeli nekaj več. Poznati sebe je lepo.

V šelestečem črnem papirju se je skrivala nežna bela vrtnica in pod njo še dizajnersko dodelana knjiga. Črno-bela zgodba se je začela sestavljati.

... Ameriška televizija NBC je analizirala seznam kandidatov za veleposlanike ZDA v vladi ameriškega predsednika Donalda Trumpa in med njimi odkrila 14 donatorjev za Trumpovo inavguracijo. Med njimi je tudi Lynda Blanchard, ki naj bi postala nova ameriška veleposlanica v Sloveniji. Zatraži učiteljica od sve djece da napišu po neku stranu riječ i da je objasne.

POVEZANE KNJIGE