Ajurveda za notranjo ubranost

Ajurveda za notranjo ubranost - Vinod Verma | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinod Verma
DIMENZIJA
4,41 MB
IME DATOTEKE
Ajurveda za notranjo ubranost.pdf
ISBN
6704456007945

OPIS

Knjiga temelji na osnovnih ajurvedskih načelih in obravnava tri pomembne vidike, ki oblikujejo bistveni del našega vsakdana: prehrano, spolno energijo ter zdravljenje.Dr. Vinod Verma v njej navaja preproste smernice za izboljšanje življenjskega sloga in ohranjanje celostnega ravnovesja.Spoznali boste moč ajurvedske prehrane, uporabo zelišč in začimb, okusne vegetarijanske recepte in nekaj zelo posebnih afrodiziakov.S predstavljenimi praksami in metodologijami se boste naučili uravnovešati spolno energijo, stopnjevati spolno zmogljivost in odpravljati nekatere pogoste spolne težave.Zadnji del knjige pa vas bo popeljal v raziskovanje vaših lastnih subtilnih energij in različnih ajurvedskih metod zdravljenja.

Ajurveda, starodavni indijski sistem celostne skrbi za zdravje, ponuja številne rešitve za boljše počutje in blaženje vsakdanjih težav. A za to ni treba iskati eksotičnih rastlin, ki pri nas ne uspevajo ... Ob nakupu knjige AJURVEDA ZA NOTRANJO UBRANOST in knjige AJURVEDA NAČIN ŽIVLJENJA, prejmete knjigo ENAČBA ZA ZDRAVJE brezplačno!Več o knjigi Ajurveda za notranjo ubranostVeč o knjigi Ajurveda način življenjaVeč o gratis knjigi Enačba za zdravje.

Ajurveda za notranjo ubranost - prehrana, spolna energija in zdravljenje Broširana - 24. nov 2014.

POVEZANE KNJIGE