Zeleno kmetovanje

Zeleno kmetovanje - Rebecca Laughton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rebecca Laughton
DIMENZIJA
3,84 MB
IME DATOTEKE
Zeleno kmetovanje.pdf
ISBN
6918075891705

OPIS

Knjiga je namenjena vsem, ki se navdušujete za ekologijo in bi radi z zelenim kmetovanjem pripomogli k reševanju globalnih problemov, kot so podnebne spremembe, pogubne posledice potrošništva in visoke cene fosilnih goriv. Avtorica je prepričana, da ekološko kmetovanje, če se ga lotimo pametno, poveča kakovost življenja in ohranja človeško energijo.Obravnava zelo praktična vprašanja, kot so:- Kako povečati dohodke kmetije?- Kako poskrbeti za ravnovesje med delom in prostim časom na kmetiji?- Kako preprečiti preutrujenost in stres?- Kako je možno kmetovati brez strojne mehanizacije?- Kako skrbeti za otroke na kmetiji?- Zakaj so nekatere kmetije uspešne, druge pa se samo prebijajo?

Razvrsti po popularnosti. Razvrsti po novejših izdelkih; Razvrsti po abecedi: A do Ž ...

Prepogosto vidim, da ljudje obupajo, ker so izčrpani, ker jim kmetovanje ne prinaša dovolj zaslužka ali ker ugotovijo, da njihovi odnosi trpijo zaradi stresa. Knjiga Zeleno kmetovanje je vir navdiha in nadvse koristen priročnik za vsakogar Svet je v škripcih in potrebujemo upanje, da je izhod iz krize mogoč. Prav to nam prinaša knjiga Zeleno kmetovanje britanske vrtnarke in ekološke aktivistke Rebecce Laughton.

POVEZANE KNJIGE