Zamolčana skrivnost Aloje arborescens

Zamolčana skrivnost Aloje arborescens - Matija Šega | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matija Šega
DIMENZIJA
12,70 MB
IME DATOTEKE
Zamolčana skrivnost Aloje arborescens.pdf
ISBN
4920488557827

OPIS

“Z alojo arborescens sem se prvič podrobneje srečal v letu 2008, ko je moja babi z njeno pomočjo premagovala raka (hodgkinov limfom). Takrat sem spoznal, da je o rastlini znano zelo malo. Težko oziroma praktično nemogoče je najti kakršnekoli znanstveno podkrepljene informacije o rastlini. Lahko rečem, da je pionir na tem področju pater Romano Zago, čeprav sam sebe nima za pionirja. Pravi namreč, da le odkriva pozabljeno. V svojih knjigah, kjer opisuje čudovite lastnosti rastline, se večinoma opira kar na primere iz prakse. Sam lahko danes, po več letih spoznavanja rastline in pripravka po njegovem receptu, potrdim njegova spoznanja in dodam nekaj lastnih izkušenj.” - Matija Šega

Predstavljajte si, da imate doma rastlino, ki vam lahko pomaga pri vsakodnevnih težavah z zdravjem in splošnem počutju. Predstavljajte si, da vam lahko ta rastlina pomaga tudi pri mnogo vrstah rakavih obelenj in tumorjih.

Cena: 20.00 € Moja babi je z njeno pomočjo premagala raka. Dedku je uspelo v enem mesecu, brez operacije, odpraviti sivo mreno.

POVEZANE KNJIGE