Zakaj si življenje zasluži, da ga izgubimo

Zakaj si življenje zasluži, da ga izgubimo - Marcel Štefančič, jr. | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcel Štefančič, jr.
DIMENZIJA
5,91 MB
IME DATOTEKE
Zakaj si življenje zasluži, da ga izgubimo.pdf
ISBN
9832507530979

OPIS

Marcel Štefančič, jr. je javni intelektualec par excellence. S slogovnimi nabritostmi v svojih tekstih dokazuje avtorsko enkratnost, z osvetlitvijo popularnih biografij, bibliografij in filmografij pojasnjuje aktualne dogodke, koketira s pobalinsko nesramnostjo, v kateri se ironija postavlja po robu cinizmu, in raketira s provokativnimi domislicami, v katerih estetika vedno znova zanosi z etiko.dr. Aleš Debeljak

Ni bil dovolj moški, da bi vam povedal, za kaj gre, zato je preprosto izginil, ker je bil to enostaven izhod. Če se vrne, ga lahko poslušate, ker ima morda upravičeno razlago, vendar se ne vrnite k ... Vsakič, ko je premalo jasnine, preveč misli in nerazumavanja kako pride do občutkov in zakaj doživljamo svet okoli sebe tako kot ga, izgubimo to moč.

Ljudje, ki vas dušijo, so strahopetci. Ni bil dovolj moški, da bi vam povedal, za kaj gre, zato je preprosto izginil, ker je bil to enostaven izhod.

POVEZANE KNJIGE