Windows 8, hitro in jasno

Windows 8, hitro in jasno - Nancy Muir | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nancy Muir
DIMENZIJA
11,23 MB
IME DATOTEKE
Windows 8, hitro in jasno.pdf
ISBN
1738680434344

OPIS

S tem priročnikom boste novi in \'stari\' uporabniki Oken hitro spoznali novosti v uporabniškem vmesniku Windows 8. Ni pomembno, ali ste Windows že uporabljali ali pa ta operacijski sistem šele spoznavate. V tej pregledni in razumljivi knjigi boste hitro, korak za korakom osvojili opravila v novem Windows 8. Z barvami in zaslonskimi posnetki bo učenje preprosto in intuitivno.Česa se boste naučili, …Oglejte si, kako deluje Windows 8 v PC-ju in napravah na dotik.Povežite se z omrežjem, pošiljajte e-pošto in izmenjujte neposredna sporočila.Povežite se z internetom in shranite svoje datoteke v oblaku.Uredite digitalne medije, fotografije, glasbo in filme.Poiščite odlične aplikacije in jih prenesite v računalnik.Preprosto izboljšajte delovanje računalnika in poskrbite za varnost.Kako se boste naučili, …Hitro poiščite odgovore na svoja vprašanja.Preprosto sledite korakom in na zaslonskih posnetkih preverite, kaj morate narediti.Preberite priročne nasvete in osvojite nove prijeme in bližnjice.Takoj uporabite pridobljeno znanje in preskusite, kako stvari delujejo v praksi.Kaj je novega v Windows 8?Največji spremembi v Windows 8 so elementi na začetnem zaslonu in možnost dela z Windows tako, da se s prsti dotaknete zaslona na dotik. Windows 8 odlično izkorišča internetne vire in aplikacije drugih ponudnikov in je, kar se tega tiče, nekoliko podoben pametnim telefonom. Opazili boste, da se stvari na zaslonu, zahvaljujoč internetni povezavi, posodabljajo v realnem času in vam prinašajo skorajda vse, od tečajev delnic in vremenske napovedi do dejavnosti na spletnih mestih družbenih omrežij. S številnimi ljudmi ste povezani na različne načine, Windows 8 pa vam omogoča, da svoje stvari preprosto delite z vsemi. Tukaj sta še funkciji Windows Live ID in Windows To Go, s katerima lahko do svojih stvari dostopate, kjerkoli že ste.Raziskovalca najbrž že uporabljate, zato boste takoj opazili, da ima raziskovalec po novem trak z orodji, podoben tistemu v zadnji različici zbirke Microsoft Office.

zbirka: Hitro in jasno / izid: april 2013 Windows 8 vsebuje veliko novosti in lahko marsikomu predstavlja šok in zmedo. Tisti, ki niso spremljali vseh novic o novem operacijskem sistemu oken, se bodo težje prilagodili na novosti in spremembe.

S tem priročnikom boste novi in \'stari\' uporabniki Oken hitro spoznali novosti v uporabniškem vmesniku Windows 8. Ni pomembno, ali ste Windows že uporabljali ali pa ta operacijski sistem šele spoznavate.

POVEZANE KNJIGE