Vprašanja vere

Vprašanja vere - Peter L. Berger | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter L. Berger
DIMENZIJA
3,55 MB
IME DATOTEKE
Vprašanja vere.pdf
ISBN
2176099599677

OPIS

Drugače povedano, religiozna vera vključuje prepričanje, da obstaja usoda, ki presega ... V knjigi Vprašanja vere, ki je izšla pred kratkim, leta 2003, pa se nekaterih ključnih religioznih vprašanj loti iz osebne perspektive, kot »laični teolog«. Njegov glavni namen je prikazati, kako tudi sodobni skeptični človek lahko sprejme krščansko vero. Recenzija Bukla.

Petrovo 2:21) Jezus je prerokoval, da bodo mnogi sicer trdili, da so kristjani, vendar pa ne bodo ubogali njegovih zapovedi, zato bo takšne zavrgel. (Matej 7:21-23; Luka 6:46) Nekatere ljudi bodo zavedli verski voditelji, ki zaradi lastnih interesov kvarijo pravo čaščenje. VEREOdgovori na tvoja vprašanja iz nauka Katoliške cerkve KRISTJANOVA MOLITEV Spoštovani! Pred vami so zgibanke DROBCI VERE, ki so napisane v preprostem in razumljivem jeziku.

POVEZANE KNJIGE