Vodnik po vrtu

Vodnik po vrtu - Miša Pušenjak | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miša Pušenjak
DIMENZIJA
4,88 MB
IME DATOTEKE
Vodnik po vrtu.pdf
ISBN
3086037323612

OPIS

Vodnik, ki vam bo vselej pri roki, lahko ga boste vzeli s seboj na vrt. Kot najkoristnejši kratki izpiski o vsem pomembnem: pripravi zemljišča, gnojenju, kolobarjenju, namakanju, varstvu rastlin, primeri načrtov vrta za določeno kvadraturo,… Okoli 100 najpogostejših vrtnin je predstavljenih na enak način - kratko, z vsemi podatki na enem mestu (dobri in slabi sosedje, razni namigi, medvrstne razdalje, čas sajenja,...). Za konec pa je priložen šekoledar opravil po mesecih.

Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle Izdaja - 3. natis Založništvo in izdelava - Ljubljana : Kmečki glas, 2012 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-203-395-8 COBISS.SI-ID - 260928768 ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

Vodnik, ki vam bo vselej pri roki, lahko ga boste vzeli s seboj na vrt. Prelistajte tudi knjigo Visoke grede in vrtički v posodah, ter knjigo Rastlinjaki v vrtu. Najobširnejša in celovita je knjiga Zelenjavni vrt, uporabna je tudi knjiga Moj EKO vrt.

POVEZANE KNJIGE