Tako govorijo živali ...

Tako govorijo živali ... - Ayano Imai | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ayano Imai
DIMENZIJA
3,31 MB
IME DATOTEKE
Tako govorijo živali ....pdf
ISBN
6035682606889

OPIS

Znani umetnik Ayano Imai nam predstavlja nov pogled na večne in priljubljene Ezopove basni. Od vsem znane o želvi in zajcu do domišljavega jelena v mlaki ter vola in žabe, vsem je s svojimi čudovitimi ilustracijami dodal prav poseben čar.

Ko razposajena trojica z nonoti odide, jih pogrešam. Sprašujem se, kakšen bi bil ta naš nesrečni, povoženi svet, če bi mu vladali otroci in živali. »Rejne« živali so bile skozi čas selekcionirane in križane tako, da rastejo izjemno hitro, saj jih tako lahko zakoljejo že po nekaj tednih ali mesecih.

- Martin Buber.-Živali so zelo dobri prijatelji; ne postavljajo vprašanj, ne kritizirajo. - George Eliot. Naslednje vrste živali so znane po tem, da znajo tako rekoč 'govoriti.

POVEZANE KNJIGE