Svoboda

Svoboda - Jonathan Franzen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jonathan Franzen
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Svoboda.pdf
ISBN
3491521152818

OPIS

Svoboda je najnovejširoman Jonathana Franzna, na katerega so bralci čakali skoraj desetletje.Franznu je uspela briljantna pripoved, ki je ogledalo ameriške sodobne družbein daje misliti o odločitvah, ki jih moramo v življenju vseskozi sprejemati. Ko nam pripoveduje zgodbo ameriške družine Berglund se sprehodi od najstniškega poželenja do kompromisov srednjih let.Zvest svojemu slogu in epski širini govori o ljubezni in zakonu, v katerem ima svoboda posameznika, naj bo to zakonski partner (Patty in Walter Berglund), ljubimec (Patty se zaplete z mladostno simpatijo, glasbenikom Richardom Katzem, Walter pa s sodelavko Lalitho), prijatelj ali sosed, izredno pomembno, če ne ključno vlogo. Toda, kar je za nekoga svoboda, je lahko že za njegovega najbližjega nesvoboda in zatiranje. Svoboda je razkošna freska današnjega časa, v kateri pisatelj mojstrsko uporablja celo paleto izraznih možnosti, da nam daje misliti, nas nasmeje in včasih tudi gane.

svoboda synonyms, svoboda pronunciation, svoboda translation, English dictionary definition of svoboda. Noun 1.

Ljudje pač na splošno neradi sprejemamo omejitve - na ... Dan, ko je zasijala svoboda. Šolarji vzhodne Slovenije so se danes zbudili v prvo jutro zimskih počitnic.

POVEZANE KNJIGE