Sozvenenje

Sozvenenje - Joyce Whiteley Hawkes | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joyce Whiteley Hawkes
DIMENZIJA
6,73 MB
IME DATOTEKE
Sozvenenje.pdf
ISBN
3361894084827

OPIS

V knjigi Sozvenenje dr. Joyce Whieteley Hawkes raziskuje še nikdar opisane meje med znanostjo in duhom, ko gre za zdravje in dobro počutje.Knjiga, ki vsebuje veliko podrobnosti o avtoričnih izkušnjah na navdihujočem popotovanju, od vkopanosti izključno v znanost do njenega novega življenja zdravilke - vključno z vsemi "čudnimi" dogodki, od obsmrtne izkušnje do hoje po žerjavici in učenja pri balijskih zdravilcih in šamanih - vam bo omogočila raziskati lastno zmožnost zdravljenja na vseh ravneh.Delovanje Joyce W. Hawkes je osredotočeno na ustvarjanje ravnovesja med biologijo oz. snovnim in duhovnimi svetovi, od katerih ima vsak svojstveno energijo. Če si želite optimalno zdravje, morajo energije teh svetov sozveneti. Devet kombinacij, od katerih vsaka izraža eno prirojeno lastnost človeškega in eno božanskega, raziskuje energije teh svetov in njihovega medsebojnega učinkovanja. Vsaka kombinacija pomeni dve sorodni ideji, ki skupaj ponujata preprosto, prizemljeno začetno točko za vašo osebno vadbo zdravja in vitalnosti.Odkrivali boste najnovejše raziskave in navdihujoče ugotovitve o jeziku svojih celic in o tem, kako se ti drobceni sestavni deli telesa sporazumevajo, povezujejo in dotikajo. Ob biološkem ozadju vam bodo na voljo sveže podobe uma in telesa, uvidi in zdravilne tehnike za pridobivanje moči, ki vas bodo popeljali na nepozabno notranje popotovanje. Knjiga Sozvenenje ponuja dragocena orodja za pridobivanje zdravja na celični ravni, za krepitev duha in za večje zavedanje bolj skrivnostnih plati življenja.

Jocifu je uspelo navdušiti ekipo Radia Slovenija, Vokalno skupino Gallina in Ansambel Ingenium. Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. ×Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke.

Sozvenenje se sprevrže v razglašenost, da se sprašujemo, kaj naj storimo, kje poiščemo pomoč in zakaj smo se znašli v takšnem stanju. Metode in tehnike Joyce Whieteley Hawkes, znanstvenice, ki je postala zdravilka, so Knjiga; Avtor: Joyce Whiteley Hawkes: Jezik: Slovenski: Letnik: 2012: Ohranjenost: Dobra: Opis ohranjenosti: Dobro ohranjena knjiga, čista in brez oznak besedila. Povezovanje ali sozvenenje z energijami življenja je močno in učinkovito orodje (samo)urejanja in uravnovešanja: le-to poteka vedno le v smeri izboljšav, iz neravnovesja V RAVNOVESJE, iz bolnega v zdravo (kolikor je to mogoče) … Content filed under the Sozvenenje taxonomy.

POVEZANE KNJIGE