Šivanje

Šivanje - Lorna Knight | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorna Knight
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Šivanje.pdf
ISBN
8996729329297

OPIS

Ne glede na to, ali jemljete šivanje kot svoj hobi ali kot delo, vam lahko ta knjiga pomaga na vaši poti. Podala vam bo tiste dodatne male delce informacij, ki jih potrebujete, da boste lahko sešili tak izdelek, kakršnega si želite. Pospešila bo vaše delo in vas navdihnila pri preizkušanju novih tehnik ali ustvarjalnih učinkov. V knjigi boste našli vse, kar potrebujete, da boste šivali hitreje in da bo delo preprostejše, videti pa bo, kot da ga je sešila profesionalna šivilja.

07/3070550. [email protected] Evelin je majhna trgovinica z metražnim blagom in ostalim materialom, ki ga potrebujete za šivanje.

Šivanje debelejšega tekstila. Dekorativno blago za dom in vrt, kot so filc, juta, platno, krzna, usnje, so materiali, ki zahtevajo močnejše igle za šivanje. Šivanje Tako preprosto Andrea Müller.

POVEZANE KNJIGE