Reci NE brez slabe vesti

Reci NE brez slabe vesti - Jesper Juul | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jesper Juul
DIMENZIJA
7,17 MB
IME DATOTEKE
Reci NE brez slabe vesti.pdf
ISBN
3966552448550

OPIS

Danski družinski terapevt Jesper Juul skuša v svoji novi knjigi pojasniti, zakaj je znati reči NE pomembno za vsako osebno razmerje, ki je lahko uspešno le, če v njem ohranjamo svojo integriteto, kar pa storimo, če smo sposobni reči ne, kadar res mislimo ne.

Večina jih raje neprestano izreka ja, da bi se izognila konfliktu ali da bi se ... Potem je novi priročnik znanega danskega družinskega terapevta Jesperja Juula z naslovom Reci NE brez slabe vesti kot nalašč za vas. Številni starši nameč dandanes težko najdejo način, kako reči ne ali kako svoj ne upravičiti, če ga že izrečejo. Danski družinski terapevt Jesper Juul skuša v svoji novi knjigi pojasniti, zakaj je znati reči NE pomembno za vsako osebno razmerje, ki je lahko uspešno le, če v njem ohranjamo svojo integriteto, kar pa storimo, če smo sposobni reči ne, kadar res mislimo ne. Danski družinski terapevt Jesper Juul skuša v svoji novi knjigi pojasniti zakaj je znati reči NE pomembno za vsako osebno razmerje ki je lahko uspešno le če v njem ohranjamo svojo integriteto kar pa storimo če smo sposobni reči ne kadar res mislimo ne Se sprašujete o lastnih mejah?Se bojite Danski družinski terapevt Jesper Juul skuša v svoji novi knjigi pojasniti zakaj je znati reči NE pomembno za vsako osebno razmerje ki je lahko uspešno le če v njem ohranjamo svojo integriteto kar pa storimo če smo sposobni reči ne kadar res mislimo ne Se sprašujete o lastnih mejah?Se bojite Zaradi vaše nezmožnosti reči "NE" brez slabe vesti, rečete "DA", in se nato dogovora ne držite, morda celo na tiho upate, da vas zaradi takšnih za sogovornika slabih izkušenj, ta ne bo več prosil za pomoč.

novembra, ob 19.30 pogovor o knjigi Jesperja Juula "Reci NE brez slabe vesti ". Starši se bodo o tej temi lahko pogovarjali s prevajalko knjige in ustanoviteljico Familylab Slovenija Ivano Gradišnik. Preberi, kako lahko z besedo NE izboljšaš svoje počutje.

POVEZANE KNJIGE