Recepti sestre Nikoline

Recepti sestre Nikoline - Nikolina Rop | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nikolina Rop
DIMENZIJA
7,98 MB
IME DATOTEKE
Recepti sestre Nikoline.pdf
ISBN
2100831969000

OPIS

Recepti sestre Nikoline je knjiga, ki je odličen učbenik kuhanja za dekleta in žene, ki več let čakajo, da pridejo na vrsto za kuharski tečaj pri sestri Nikolini Rop. Doslej so hodile v Repnje, odkar pa se je sestra Nikolina preselila na Brezje, so se vrste raztegnile do tja! Knjiga je nastala na podlagi 600 receptov, ki so pri založbi Družina izšli v šestih knjigah, in to v številnih ponatisih. Vendar pa v tej bogati zbirki skoraj ni recepta, ki ne bi bil temeljito prenovljen; nekateri so izpuščeni, zamenjali so jih sodobnejši. Po receptih sestre Nikoline boste zlahka kuhale tudi tiste kuharice, ki niste bile na nobenem kuharskem tečaju. Recepti si sledijo po vrsti, tako kot si navadno sledijo jedi ob polnem in pestrem jedilniku.

Nadev naj ne bo pretrd, testo pa ne premehko. V testu prav tako naj ne bo preveč kvasa.

Da, vse se najde: od nasvetov za čiščenje do zdravja in receptur. Sestavine - 40 dag svinjskega mesa (deli glave, rep) in drobovine (želodec, pljuča, srce) > DZS > Recepti sestre Nikoline - 600 reseptov Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

POVEZANE KNJIGE