Pomladna razigranost

Pomladna razigranost Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,86 MB
IME DATOTEKE
Pomladna razigranost.pdf
ISBN
2551119677024

OPIS

Končno pomlad!Ko po dolgi, mrzli zimi spet postane nekoliko topleje, vsa narava znova zaživi.Dnevi so vse toplejši in narava se prebuja v novo življenje. Prve živali pomolijo svoje smrčke iz brlogov, cvetlice pa pokažejo prve nežne popke in začnejo cveteti.Za vas smo pripravili naše najlepše spomladanske motive. Izdelani so iz lesa ali papirja, zgibani ali polsteni, primerni za vrt ali hišo, za pomladni čas ali za vse leto. Pričakujejo vas srčkane ovčke, vesele žabe, prefinjene vile in seveda veliko pisanih pirhov. Našli pa boste tudi dekorativne zamisli za velikonočne pogrinjke in ustvarjalne izdelke za otroke.Pri vsakem izdelku najdete natančen seznam potrebščin, pripadajoče predloge pa so na koncu knjige. Poleg tega je pri vseh izdelkih označena tudi stopnja zahtevnosti.V knjigi najdete navodila za naslednje motive:ŽIVALI SPOMLADISPOMLADANSKE CVETLICEOTROŠKO SPOMLADANSKO USTVARJANJESPOMLADANSKI POZDRAVI IN VELIKONOČNA DARILAVSE O VELIKONOČNEM PRAZNOVANJUNaj bo spomladansko ustvarjanje veselo in polno idej!

Zato sem si zamislila take, ki so na eni strani rumeni, na drugi pa pisani - s […] The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Polnilo za tresočke (mešano) - Pomladna razigranost . Polnilo za tresočke je pakirano v ZIP vrečko, tako da jo lahko uporabi zapreš.

Zdaj, ko se bo začela sezona piknikov na prostem, znajo priti prav podstavki za kozarce. Že kot dekoracija so dobrodošli, da malo popestrijo izgled mize.

POVEZANE KNJIGE