Pet tibetancev

Pet tibetancev - Christopher S. Kilham | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher S. Kilham
DIMENZIJA
8,82 MB
IME DATOTEKE
Pet tibetancev.pdf
ISBN
3720774087215

OPIS

Vadba joge zaneti ogenj v telesu in umu ter požene energijo skozi čakre.V tej knjigi boste našli vse, kar morate vedeti, da uravnovesite duha in okrepite telo, da boste delovali bolj zbrano in modro, postali bolj zdravi in se lažje spopadali z življenjem. Ni vam treba romati v Himalajo po skrivnostne nauke ali prestajati asketske preizkušnje – vse je tu, v knjigi Pet tibetancev.Redno izvajajte pet tibetanskih vaj, da:•odpravite napetost v mišicah•izboljšate prebavo•okrepite ožilje in srce•uravnovesite energijo čaker•dosežete notranji mir•se na splošno počutite bolje ter•dlje ohranjate mladostno prožnost telesa in duhaPet tibetanskih jogijskih vaj ali pet tibetanskih obredov pomlajevanja je prvič v knjižici opisal Peter Kelder, ki je trdil, da je za ta več kot 2.500 let star sistem vadbe izvedel od nekega upokojenega britanskega častnika. Ta mu je pripovedoval o svojih dogodivščinah v Indiji in Tibetu, kjer se je naučil joge v nekem budističnem samostanu.Pravega izvora predstavljenih vaj še niso ugotovili, poznavalci tega področja pa pravijo, da se od drugih sistemov joge razlikujejo predvsem po tem, da niso statične, temveč se gibi izvajajo povezano in tekoče. Christopher S. Kilham v svoji knjigi pojasnjuje tudi vlogo pravilnega dihanja, o čemer Kelder ni pisal.

... ps: save the exported gif if you want to... Pet-Tastic - 389 Queen St, Thunder Bay, ON, Canada P7B 2K2 - Rated 4.9 based on 32 Reviews "I brought my rescue dog Buddy in for his first grooming and...

Kilham. Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa. Preberi opis izdelka Christopher S.

POVEZANE KNJIGE