Od Stare Rusije do Ruskega imperija

Od Stare Rusije do Ruskega imperija - Lev Nikolajevič Gumiljov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lev Nikolajevič Gumiljov
DIMENZIJA
6,22 MB
IME DATOTEKE
Od Stare Rusije do Ruskega imperija.pdf
ISBN
4346321999303

OPIS

Zadnje delo, ki ga je Lev Gumiljov (1912-1992), ruski geograf, etnograf, zgodovinar in utemeljitelj pasionarne teorije etnogeneze, pripravil za tisk, je rezultat globoke in vsestranske analize etnične zgodovine Rusije. Kot vsa njegova ostala dela, tudi to vsebuje kolosalen obseg snovi, njena analiza pa je avtorju omogočila daljnosežne znanstvene zaključke iz zgodovinske etnogeografije, za katera smo mislili, da so že zdavnaj razčiščena.Eseji dogodkov od prvega do osemnajstega stoletja so napisani intrigantno, v "fascinantenem" stilu, to pa zato, ker je, po besedah Leva Nikolajeviča Gumiljova, svojo nalogo kot avtor videlv tem, da "bralci razumejo vsebino knjige in je ne odložijo, dokler je ne preberejo do zadnje strani."

Združitev dežel slovanskih plemen pod enotno vladavino Kijeva ni bila lahka naloga, saj ni bilo smiselno, da bi jih premagali, ker so velika mesta... Ruska Imperija (rus. Rossíйskaя Impériя) bilo je službeno ime ruske države od 1721.

To cepivo sta od Rusije naročili tudi že Avstrijski kancler Sebastian Kurz se je v petek na Dunaju srečal s predstavnikom ruskega... Sve o Rusiji na Sputnjiku. Tačne i aktualne vesti o ruskoj politici, ekonomiji i kulturi.

POVEZANE KNJIGE