Oblikovanje s papirjem

Oblikovanje s papirjem - Ayako Brodek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ayako Brodek
DIMENZIJA
6,65 MB
IME DATOTEKE
Oblikovanje s papirjem.pdf
ISBN
4760388508771

OPIS

Origami, postavljanke, papirnate skulputure, knjigoveštvo, zvijanje trakov, tkanje, rezanje papirja, kolaž, kaširanje, papirmaše, izdelava papirja.Popoln vodič skozi izbrane tehnike oblikovanja papirja - od edinstveno teksturiranega ročno izdelanega papirja do zamotano zgibanega origamija in umetnin iz izrezanega papirja.Obširen izbor tehnik z izdelki umetnikov z vsega sveta - jasnim navodilom so dodane fotografije in shematski prikazi postopkov po korakih.Projekti, ki vas bodo navdihnili in vas spodbudili k uresničevanju zamisli.

6. S hitrimi gibi odprtih dlani s prsti skupaj ga oblikujemo v hlebček.

Nato jih, pečene, previdno preložite na mrežo, namenjeno ohlajanju biskvita. Če je nimate, lahko izdelke iz slanega testa ohladite tudi na ... S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh.

POVEZANE KNJIGE