Ne stopajte več po prstih

Ne stopajte več po prstih - Randi Kreger, Paul T. Mason | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Randi Kreger, Paul T. Mason
DIMENZIJA
3,13 MB
IME DATOTEKE
Ne stopajte več po prstih.pdf
ISBN
8624576976950

OPIS

Končno smo dočakali slovenski prevod uspešnice Stopp Wallking on Eggshells – How to take your life back when someone you care about has borderline personality disorderNe stopajte več po prstih!Je odnos z vašim bližnjim podoben vožnji na vlaku smrti, poln preobratov, nihanj iz ene skrajnoti v drugo, prefinjenih manipulacij? Vas je bližnji priklenil nase, istočasno pa vas ves čas odriva stran? Se bojite nenadnih izbruhov jeze, neracionalnega otoževanja, groženj s samomorom, čustvenega izsiljevanja ali podobnih dejanj, s katerimi vas poskuša bližnji prisiliti, da počnete to, kar od vas zahteva ali pričakuje? Ste krivi za vse, kar gre v odnosu narobe in se počutite pretirano odgovorni zanj ali zanjo? Če ste kaj od tega že doživeli, potem obstaja možnost, da ima vaš bližnji mejno osebnostno motnjo (MOM)

18,50 € Primerjaj Primerjaj ... Ne stopajte več po prstih "Venus - The Dark Side" "That Bitch - Protect Yourself Against Women with Malicious Intent" "Snakes in Suits - When Psychopaths go to work" Knjige online. What Makes Narcissists Tick Dosegljiva s klikom na sliko.

Naučili se boste postavljati meje, način učinkovite komunikacije in kup drugih veščin, ki vam bodo pomagale, da boste izboljšali vajin odnos in lažje izstopili iz čustvenih viharjev, ki jih lahko povzroči mejna osebnostna motnja, tako tistim, ki zaradi nje trpijo, kot njihovim bližnjim. The next video is starting stop. Loading... Ne stopajte več po prstih! Je odnos z vašim bližnjim podoben vožnji na vlaku smrti, poln preobratov, nihanj iz ene skrajnoti v drugo, prefinjenih manipulacij? Vas je bližnji priklenil nase, istočasno pa vas ves čas odriva stran? Se bojite nenadnih izbruhov jeze, neracionalnega otoževanja, groženj s samomorom, čustvenega izsiljevanja ... PODARJAMO dve knjižni uspešnici NE STOPAJTE VEČ PO PRSTIH in dve knjižni uspešnici ČUSTVENI VAMPIRJI.

POVEZANE KNJIGE