Naravno in zanesljivo (priročnik)

Naravno in zanesljivo (priročnik) Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,37 MB
IME DATOTEKE
Naravno in zanesljivo (priročnik).pdf
ISBN
8953206289460

OPIS

Življenje z naravnim načrtovanjem družine nas vodi k temeljnim spoznanjem bioloških struktur in fizioloških dogajanj v človeškem telesu, h globljemu razumevanju različnih vplivov in možnih motenj ter k potrebni odprtosti, da damo naravi njej potreben prostor in jo s svojim načinom življenja dolgoročno podpremo. Morda je prav mešanica soudeležbe pri naravnih procesih in možnost razširitve znanja o vaši lastni plodnosti v vas zbudila zanimanje za naravno načrtovanje družine.V najnovejši izdaji knjige Naravno in zanesljivo je opisana simpto-termalna metoda Sensiplan, najbolj zanesljiva metoda naravnega načrtovanja družine. Z znanjem, ki ga ponuja, lahko ozavestimo svojo plodnost ter prevzamemo odgovornost zanjo. S pomočjo opazovanja in razumevanja telesnih znakov lahko določimo plodne in neplodne dni v ženskem ciklu ter se v svojem ljubezensko-spolnem življenju ravnamo po svojih željah: lahko se izognemo nosečnosti ali pa v najbolj plodnih dneh povabimo otroka medse.

V sodobnem času, ko se vse bolj zavedamo pomena ... Z opazovanjem njegovih delov zelo natančno ocenjujejo stanje posameznih organov. Bele obloge na jeziku zelo zanesljivo kažejo na stanje sluznic prebavil.

Spoznajte Galaxy S21 5G in S21+ 5G, mobilna telefona, ki predstavljata revolucijo v svetu ustvarjanja videoposnetkov in fotografij. Malteser-Werke, Arbeitsgruppe Natürliche Familienplanung VIAF ID: 146217131 (Corporate) Permalink: http://viaf.org/viaf/146217131 Na pragu besedila 3. Priročnik za učitelje : 2001 : 0/0: 20134: Na pragu besedila 3.

POVEZANE KNJIGE