Nabriti fantje

Nabriti fantje - Sally Featherstone | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Featherstone
DIMENZIJA
10,89 MB
IME DATOTEKE
Nabriti fantje.pdf
ISBN
4851962305977

OPIS

Ta knjiga obravnava izzive fantov pri učenju in v življenju tako, da upošteva njihovo »nabritost« (nabritost se nanaša na Petra Pana). V knjigi je zbranih osem zanimivih zgodb iz otroštva različnih fantov.Vsako spremlja predstavitev ključnih lastnosti možganov, ki vplivajo na značaj predstavljenega fanta.V vsaki zgodbi so razloženi še drugi vplivi na fantovo vedenje, sposobnosti in uspehe.Izvemo tudi, kako so vzgojitelji in starši pomagali posameznemu fantu, spodbujali njegove »talente«, da bi mu tako zagotovili uspešno prihodnost.

Cena: 23,99 ... Nabriti fantje € 23.99 € 8.25; Akcija! Arabela € 23.95 € 8.25; Akcija! Na plesu z Jane Austen € 29.95 € 9.99; Akcija! Sramota gospe Robinson € 14.95 € 8.25; Mala plesalka € 17.95; Svetilnik v nevihti € 22.95; Stalinovi otroci € 17.95 - € 35.95 ← 1; 2; 3 → Sally Featherstone in Ros Bayley: NABRITI FANTJE. Starši, vzgojitelji in učitelji se zavedamo, da med fanti obstajajo razlike.

V knjigi je zbranih osem zanimivih zgodb iz otroštva različnih fantov. Ena vidnejših raziskovalk sodobnih pedagoških pristopov na podlagi bogatih praktičnih izkušenj in najnovejših izsledkov o razvoju možganov, skupaj s soavtorjem razčlenjuje razloge, zaradi katerih nekateri fantje v obdobju med tretjim in sedmim letom starosti ne dosegajo pričakovanj okolice. NABRITI FANTJE, Sally Featherstone in Ros Bayley Kako sposobni so fantje in kako jim lahko pomagamo do uspeha. Odlomek iz Uvoda: Starši, vzgojitelji in učitelji se zavedamo, da ne le med dekleti in fanti, ampak tudi med samimi fanti obstajajo razlike. Knjiga obravnava izzive fantov pri učenju in v življenju tako, da upošteva njihovo »nab...

POVEZANE KNJIGE