Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu

Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu - Holger Haag, Anita van Saan, Ursula Stichmann-Marny | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Holger Haag, Anita van Saan, Ursula Stichmann-Marny
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu.pdf
ISBN
9135240023935

OPIS

Naravoslovni vodnik – knjiga o naravi in njenih prebivalcih – zdaj tudi za otroke!Naravoslovne knjige so še posebej zanimive za otroke. Po njih lahko brskajo sami, lahko pa jih berejo vsi družinski člani. Odrasli se seveda potrudimo, da otrokom odgovorimo na vsa njihova vprašanja, a lahko se nam zgodi, da pravega odgovora preprosto ne poznamo.Pri odgovorih na vprašanja, kot so npr. Zakaj vsi polži nimajo hišic?, Zakaj so semena tise strupena za ljudi, pticam pa gredo tako v slast?, Zakaj brenčanje navadne zelenke slišimo tudi do 50 m daleč?, Katera žival se plazi skozi vrt? in še mnoga druga, si lahko pomagamo prav s to knjigo.Ta zanimiva knjižica bi morala biti zvesti spremljevalec otrok in mladih družin pri odpravah v naravo. Napisana je zelo pregledno, tako da vse informacije najdemo zelo hitro.• Preprosto: Natančne ilustracije, pregledne strani in barvna lestvica pomagajo pri hitrem določanju živalskih in rastlinskih vrst (vsakemu življenjskemu prostoru ustreza določena barva: zelena označuje mesto in vas, rumena travnik in polje, rdeča gozd, vijoličasta vodno okolje, modra pa obrežje in morje).• Pomembno: Knjiga opozarja, na katere znake je treba biti pozoren pri določanju.• Zanimivo in napeto: Dodatna besedila v okvirčkih vabijo bralca k sodelovanju in preizkušanju. Poleg tega knjiga ponuja še veliko nasvetov in dodatnih fotografij!Spoznajte več kot 200 zanimivih živali in rastlin!

Cena: 14,90 EUR. Kaj neki tu cveti? s fotografijami, avtor: Dietmar Aichele, Margot Spohn; mehka vezava z zavihki, 135 x 195 mm, 448 strani.

Ljubljana: Mladinska knjiga, 2013, 120 str ... 421. SAAN Anita et al.: Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu 422.

POVEZANE KNJIGE