Male sive celice 2

Male sive celice 2 - Darko Hederih, Marjan Škvorc | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darko Hederih, Marjan Škvorc
DIMENZIJA
12,24 MB
IME DATOTEKE
Male sive celice 2.pdf
ISBN
8657887678471

OPIS

Knjiga Male sive celice 2 je oblikovno in po zasnovi enaka prvi knjigi. V njej so zbrana vprašanja, ki smo jih zastavljali v televizijski oddaji, kot tudi nekaj vprašanj, ki še niso bila zastavljena. Kar pa še ne pomeni, da ne bodo kdaj. Tako lahko služi knjiga kot priprava na naše televizijske kvize. 

Tako lahko služi knjiga kot priprava na naše televizijske kvize. MKL, Kersnikova ulica 2, 1000 Ljubljana, +386 1 308 50 00, [email protected] Nastavitve za uporabo piškotkov Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Oddaja Male sive celice že 26. leto poudarja veličino znanja slovenskih osnovnošolcev.

leto poudarja veličino znanja slovenskih osnovnošolcev. Na letošnja predtekmovanja se je prijavijo 263 ekip iz 142 šol.

POVEZANE KNJIGE