Ljubezen do književnosti in hrepenenje po bogu

Ljubezen do književnosti in hrepenenje po bogu - Jean Leclercq | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean Leclercq
DIMENZIJA
3,22 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen do književnosti in hrepenenje po bogu.pdf
ISBN
4027450076157

OPIS

KUD Logos, Ljubljana 2011, 365 str., 23 € Moji dragi bratje in sestre, vem, da vam je predsednik Monson zelo hvaležen za ljubezen, molitve ter predanost Gospodu in njegovemu sijajnemu evangeliju. Bobbie, potepuški pes Ko je bila pred skoraj stoletjem neka družina iz Oregona na počitnicah v Indiani - ki je oddaljena več kot 3.200 kilometrov - so izgubili ljubljenega psa Bobbieja. Ljubezen do književnosti in hrepenenje po Bogu Jean Leclercq prevod: Jelka Kernev Štrajn KUD Logos, zbirka KUD Logos, 2011, m.

Zaradi same oblike romana se pojavlja povezanost z bralcem, ki ob branju ne more ostati neprizadet. Romana sta osredotočena predvsem na hrepenenje po ljubljeni osebi in na trpljenje osrednjih likov.

POVEZANE KNJIGE