Krava na parkirišču

Krava na parkirišču - Susan Edmiston, Leonard Scheff | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Edmiston, Leonard Scheff
DIMENZIJA
4,83 MB
IME DATOTEKE
Krava na parkirišču.pdf
ISBN
6129218804588

OPIS

Bi se razjezili na kravo, ki bi vam tik pred nosom zasedla parkirni prostor? Ne? Zakaj potem znorite, ko to stori drug voznik? V čem je razlika? Kdor se pusti razjeziti, je kot lutka na vrvicah, s katero upravljajo drugi. Z jezo ne pridete daleč; nikogar ne morete z ustrahovanjem prisiliti, da vas bo spoštoval in cenil. Zakaj mislite, da lahko z jezo obvladujete druge, ko je ta vendar povsem (in vsem) očiten znak, da ne znate krotiti niti sebe in svojih nerazumnih čustvenih vzgibov.Verjemite, poznamo boljše, mirnejše in predvsem veliko učinkovitejše poti razreševanja problemov. Nekaj teh vam v knjigi Krava na parkirišču predstavlja nekdanji odvetnik Leonard Scheff, ki je nekoč menil, da lahko svoje delo uspešno opravljal le, če v sodni dvorani iz njega ves čas bruha jeza. Potem je odkril budizem in rešitev za odstranitev vzrokov svoje jezljivosti.Naučite se smejati sami sebi. Drugi korak je, da spoznate, kako obvladovati jezo drugih. Končna osvobajajoča resnica pa je: Nihče in nič vas ne more razjeziti, če ne privolite v to – razjezite se lahko le sami.

Sve informacije u pp moguc prevoz uz dogovor RASNA JUNICA STEONA 9 TI MJESEC 27.3 TERMIN TELJENJA POTVRDA KAD JE OSJEMENJENA MLIJECNA RASA Raspusta vime 066486574. ...

Nekaj teh vam v knjigi Krava na parkirišču predstavlja nekdanji odvetnik Leonard Scheff, ki je nekoč menil, da lahko svoje delo uspešno opravljal le, če v sodni dvorani iz njega ves čas bruha jeza. Krava na parkirišču : obvladovanje jeze po zenu; The cow in the parking lot Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. Verjemite, poznamo boljše, mirnejše in predvsem veliko učinkovitejše poti razreševanja problemov.

POVEZANE KNJIGE