Energijska medicina

Energijska medicina - Donna Eden, David Feinstein | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Donna Eden, David Feinstein
DIMENZIJA
3,30 MB
IME DATOTEKE
Energijska medicina.pdf
ISBN
6777552419525

OPIS

Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega da pomiri telo lahko prepeči bolezni ali jih pomaga preboleti.Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti.Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stranskih učinkov.Ta knjiga je čudovit uvod v energijsko medicino. V njej so zbrane izkušnje ene izmed najbolj radostnih in uspešnih pionirk v topel, uporabniku prijazen in izredno uporaben vodnik.

Aktivirajmo moč samozdravljenja s tradicionalno kitajsko medicino, ajurvedo in zdravljenjem čaker. Kupite v naših trgovinah V trgovini Kupite v spletni trgovini Emka.si Kupite ugodneje v klubu Svet knjige Kupite prek telefona 080 12 05. V knjigi Energijska medicina za ženske neposredno nagovori bralke in jim pokaže, kako lahko s pomočjo energijske medicine premagajo posebne zdravstvene izzive, s katerimi se soočajo.

Njen cilj je vsakemu posamezniku pomagati, da pridobi več življenjske energije. Posameznika opolnomoči, ko se ta nauči tehnik za samostojno obnavljanje energije ter razume ... Knjiga Donne Eden "Energijska medicina" dnevno energijsko rutino pojasnjuje v več poglavjih.

POVEZANE KNJIGE